We genieten buiten van het leven, ontspannen en eten er. Waarom zouden we dan niet ook meteen buiten koken? We presenteren de nieuwste toptrend voor de zomer: ‘Outdoor-Kitchen’!
Samen genieten
Gezellige picknicks of barbecue-avonden horen al net zo lang bij de zomer als aardappelsalade en steak – en met een buitenkeuken wordt culinair genieten in de zomer naar een heel nieuw niveau getild! Er is tenslotte bijna geen gerecht dat met een barbecue en kookplek niet kan worden gemaakt. En wat nog het beste is: de kok is er ook bij en staat tijdens het koken niet alleen in de keuken. Als er genoeg ruimte is, kan de outdoor-keuken ook worden uitgebreid met een outdoor-woonkamer! Met comfortabele meubels en geselecteerde decoratieve elementen kan ook buiten een super harmonieuze woonsfeer worden gecreëerd.
Groene tafeldecoratie
Kleine plantenpotten zijn de perfecte natuurlijke aanvulling op decoratie voor de gedekte tafel. Tip voor een tuinfeest: kruiden planten verspreiden een aangename geur en kunnen vers worden geplukt om een gerecht naar wens mee te kruiden.
Levendige sfeer
Voor een ontspannen sfeer buiten zijn planten een absolute must. Op de grond, op de tafels, op de werkbladen… Vul lege plekken op met fris groen!
Koken in het groen
Hele menu’s buiten klaarmaken – met een goed uitgeruste buitenkeuken is dat geen probleem. Een kookplek, een barbecue, een spoelbak en grote werkbladen mogen daarbij niet ontbreken.
Van binnen naar buiten
In de zomer krijgen binnenplanten ook graag een beetje frisse lucht: haal de gezelligheid van jouw woonkamer heel makkelijk naar het terras of balkon!
Elegante decoratie – Bijvoorbeeld de CUBICO geeft in vele verschijningsvormen ook jouw tuin of balkon klasse.
Zomerse lekkernijen
De populaire gevogelte-spiesjes zijn eenvoudig voor te bereiden en snel te grillen
Bereiding:
- Meng de olie met het citroen- of limoensap voor de marinade. Kruid dit mengsel met de kerriepoeder. Schil tenslotte het teentje knoflook, pers dit en roer alles goed door.
- Doe de stukjes kip in de marinade en meng tot alle stukjes goed met de marinade zijn bevochtigd.
- Zet de gemarineerde stukjes kip 4-6 uur in een afsluitbare bak of afsluitbaar zakje in de koelkast.
- Was de paprika’s, maak ze schoon en snijd ze in hapklare stukjes. Schil de uien en snijd ze in achten
- Haal de stukjes kip uit de marinade en laat ze goed uitlekken.
- Plaats om en om vlees, ui en paprika op elke spies.
- Breng de spiesjes op smaak met peper en zout.
- Verwarm de grill voor op 180 ° C indirecte warmte.
- Gaar de spiesen gedurende ongeveer 20 minuten; keer na de helft van de tijd een keer om.
- Grill de spiesen tot slot aan alle kanten kort op sterke directe hitte.